tag:blogger.com,1999:blog-4328418128028788571.post5425860900473708692..comments2023-10-01T23:25:00.485+02:00Comments on O Castelo dos Pitufos: SidraDr Smurfhttp://www.blogger.com/profile/12904131934700561903noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4328418128028788571.post-86838816900093826992009-10-25T17:37:07.931+01:002009-10-25T17:37:07.931+01:00Veña, vai; adiante con esas lisquiñas.
En canto a...Veña, vai; adiante con esas lisquiñas.<br /><br />En canto a sidra, coido que a mellor que dín en probar foi precisamente en Asturias, xa fai uns anos; sidra da casa dos nosos anfitrións, acompañada por unha empanada ben xeitosa.<br /><br />E fai uns anos, mesmo nós recollimos as maceiras da casa da miña nai en Lugo para sidra. Non chegan a media ducia pero dan tanto froito que nos quedou o lombo ben f**ido. Paréceme que as achegamos a unha cooperativa da zona.eledhwenhttps://www.blogger.com/profile/07866509001125117270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4328418128028788571.post-49688520469111373362009-10-20T18:52:11.660+02:002009-10-20T18:52:11.660+02:00Efectivamente, Helena. Están convencidos de que te...Efectivamente, Helena. Están convencidos de que teñen que poñer o nome en inglés para poderen exportar, estes Hijos de Rivera. <br /><br />E verdade que non sabes que barbaridade a cantidade de sacos e sacos de mazás que podes atopar estes días ao pé da estrada entre Lugo e Ourense. Nin te podes imaxinar. Unha soa empresa, de feito, exporta cada ano 600 toneladas a Asturias e a Euskadi, e alí transforman o produto e danlle un valor engadido a unha mazá proveniente da maior zona de produción de toda a Península. O de sempre.Dr Smurfhttps://www.blogger.com/profile/12904131934700561903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4328418128028788571.post-33675719625579720172009-10-20T18:08:11.077+02:002009-10-20T18:08:11.077+02:00Moi destes tempos, ese cambio de nome ;-)
helenaMoi destes tempos, ese cambio de nome ;-)<br />helenaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4328418128028788571.post-54301964694757653412009-10-19T18:37:42.930+02:002009-10-19T18:37:42.930+02:00Muller, se hai viño daquela tamén lle podemos enga...Muller, se hai viño daquela tamén lle podemos engadir un chisco de pata dese ser entrañable que foza ceibo polos soutos. Aínda que só sexan unhas lisquiñas, non?<br /><br />Hoxe mesmo pasei por diante desta fábrica de sidra, no parque empresarial de Chantada. Cambiáronlle o nome de 'Sidrería Galega' polo de 'Custom Drinks'. Sen comentarios.Dr Smurfhttps://www.blogger.com/profile/12904131934700561903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4328418128028788571.post-26716508807591627422009-10-16T22:15:15.610+02:002009-10-16T22:15:15.610+02:00Noces, queixo, pan e viño.
Non che hai cea mellor....Noces, queixo, pan e viño.<br />Non che hai cea mellor.eledhwenhttps://www.blogger.com/profile/07866509001125117270noreply@blogger.com